Röda rosen

 
Varje dag jag kommer hem till lägenheten och jag öppnar min dörr slås jag utav en fantastisk doft av rosor och liljor. I söndags fick jag en jättefin bukett av Vendela och Anton för att jag va host för middagen. Jag är så tacksam för blommorna för det lyfter min dag ett litet snäpp när jag kommer hem till den doften. Jag är så glad att jag har träffat så fina människor. Flaskorna på bilden är ytterligare några fina detaljer i lägenheten. 
 
På tal om fina människor så är jag sååååå nöjd och lättad över hur bra studioindelningen blev i tisdags. Jag vet inte om jag sagt det innan, förutom när jag nämnde studio igår, men nu ska jag förklara vad en studio är. I vår årskurs går det ca 100-120 personer. Årskursen har delats upp i fem studios som kommer vara hela läsåret ut, sedan får vi nya studior i tvåan. Studiorna kommer fungera som klasser och vi har tre lärare per studio. Lärarna är två arkitekter och en konstnär. I studiorna kommer vi att arbeta med våra projekt, utöver detta kommer vi också ha föreläsningar. För att komma till varför jag är nöjd så är det för att jag, Vendela, Hanna och Markus (de vännerna jag har fått, tro det eller ej) kom i samma studio, tillsammans med många andra härliga människor. Så vi fyra ska spendera ett år med varandra, och vår studio ska stå ut ett år med oss. Stackars dem. Vår bordsgranne var borta idag så vi tror att han bytte utbildning för att han blev så trött på oss.  Andra dagen och vi fyra har redan fått en person att sluta. 
 
Redan i tisdags fick vi vårt första projekt. Vi har fått två klädesplagg som vi ska foga samman till en enhet, och vi måste använda allt material. Jag är väldigt nöjd med min idé så jag tänkte skriva om den i ett senare inlägg för att den ska komma till sin rätt. 
 
Ikväll ska jag och Matilda på AW på The Winery Hotel. Det är så underbart att det går en driektbuss från Tensta till hotellet. Jag kommer hänga där mycket! AW står inte för after work utan för aperotivo and wine. Så man får köpa vin så bjuder de på italienskt tilltugg. Det ska bli jättekul. Nu är första gången som vi får hänga som Stockholmskompisar eftersom hon slutat sin sommarvistelse i Norrköping. Ha en trevlig kväll, för det ska jag!
 
 

VECKANS VIN

OM FREDRIK
Mitt namn är Fredrik Karlsson och min passion i livet är vin. Jag är 21 år och bor i Stockholm där jag pluggar till arkitekt. Jag kommer från Kungsbacka som ligger på den rätta sidan om Sverige söder om Göteborg . Här skriver jag om de viner jag dricker och köper. Jag skriver om vinkunskap, provningar och annat kul om denna fantasktiska dryck. Jag skriver också om vad jag gör i mitt liv och om mina andra intressen. Därför heter bloggen såklart Livet genom ett vinglas. Välkommen!


Follow


RSS 2.0